Πληρωμές και ασφάλεια

Οι εναλλακτικοί τρόποι πληρωμής που διαθέτει η Fabric Art για αγορές μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος είναι οι παρακάτω:

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Μόλις ολοκληρώσετε την παραγγελία σας θα σας δοθούν πληροφορίες για τους τραπεζικούς λογαριασμούς των συνεργαζόμενων τραπεζών με την Fabric Art. Η παραγγελία σας θα επεξεργαστεί και θα ολοκληρωθεί με αποστολή, μόλις εμφανιστεί η κατάθεσή σας, συνήθως 1-2 εργάσιμες ημέρες. Αν δεν έχετε πραγματοποιήσει κατάθεση εντός 3 εργάσιμων ημερών η παραγγελία σας θα ακυρώνεται.

PayPal

(Επιβάρυνση 4,9% επί του συνολικού ποσού της παραγγελίας)

Πληρωμή της παραγγελίας σας με το ασφαλές PayPal.

Viva Payments

Με τη χρέωση της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας (MasterCard, Visa, American Express, Diners) μέσω της υπηρεσίας Viva Payments.

Η πληρωμή on-line μέσω πιστωτικής κάρτας πραγματοποιείται μέσω του συστήματος ασφαλείας ” Secure Socket Layer ” που εξασφαλίζει την κωδικοποίηση (encrypting) των τραπεζικών σας στοιχείων κατά την μετάδοσή τους στο δίκτυο. Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται στo fabric-art.gr ελέγχονται και αξιολογούνται από το ίδρυμα Πληρωμών Viva Payments. Για όλες τις συναλλαγές σας στον Ιστότοπό μας, είστε ασφαλισμένοι από το ίδρυμα Πληρωμών Viva Payments. Αν το ίδρυμα Πληρωμών Viva Payments εκτιμά πως υπάρχει κίνδυνος και αρνείται να εγγυηθεί την ασφάλεια μιας συναλλαγής, είμαστε σε θέση να  αρνηθούμε τη διεκπεραίωση της παραγγελία σας.

Αντικαταβολή

(Επιβάρυνση 2,50€)

Πληρώνεται την παραγγελία σας με την παράδοση (Προσωρινά μη διαθέσιμη)

 

Close My Cart
Recently Viewed Close
Close

Close
Navigation
Categories