Όροι Χρήσης

Καλώς ορίσατε στον διαδικτυακό τόπο της ιστοσελίδας fabric-art.gr και στους όρους χρήσης του. Παρακαλώ πολύ διαβάστε πολύ προσεκτικά τα ακόλουθα πριν προβείτε σε οποιαδήποτε αγορά μέσω του e-shop της σελίδας αυτής.
Η εταιρία αλλά και το ηλεκτρονικό της κατάστημα δεσμεύεται να κάνει την εξυπηρέτηση σας όλο και πιο εύκολη και να σας προσφέρει διαρκώς την καλύτερη ποιότητα προϊόντων.
Η Fabric Art έχει κάθε δικαίωμα να τροποποιεί τους όρους χρήσης σύμφωνα πάντα με τους νόμους και όρους που αλλάζουν όσο αναφορά το διαδικτυακό εμπόριο.
Παρακαλούμε πολύ να ελέγχετε ανά τακτά χρονικά διαστήματα για τυχόν τέτοιου είδους αλλαγές.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας αλλά και για την επιτυχημένη ολοκλήρωση των συναλλαγών σας μέσω διαδικτύου θα ζητηθούν τα προσωπικά σας στοιχεία. Στο πρώτο στάδιο της παραγγελίας σας θα πρέπει να μας γνωστοποιήσετε τα εξής: Όνομα, Επίθετο και διεύθυνση αποστολής.

Η εταιρία εγγυάται την τήρηση απορρήτου και ασφάλειας προσωπικών δεδομένων από τυχόν αθέμιτη επεξεργασία, αλλοίωση ή διάδοση στοιχείων σύμφωνα με τον Νόμο 2472/1997 περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Όλες οι συναλλαγές μέσω διαδικτύου γίνονται με γνώμονα τον Νόμο 2251/1994 περί προστασίας του καταναλωτή για αγορές από απόσταση.

ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ
ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ
Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας 14 εργασίμων ημερών από την ημερομηνία που την παραλάβετε. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Στην περίπτωση που ο λόγος της επιστροφής σας αφορά σε λάθος της εταιρείας δεσμευόμαστε να αναλάβουμε το κόστος επιστροφής του προϊόντος.
Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων και αναλόγως αφενός με τον τρόπο που επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας και αφετέρου τον τρόπο που θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή τους, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 8 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα. Σε περίπτωση που θέλετε να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε η διεύθυνση στην οποία πρέπει να σταλούν τα προϊόντα προς επιστροφή είναι:
FabricArt
Aργυρώ Στυλ. Καλαμπόγια
Κοιμήσεως Θεοτόκου 2,
13674, Αχαρνές, Αττική
Τel: 2130222973

1. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Μόλις ολοκληρώσετε την παραγγελία σας θα σας δοθούν πληροφορίες για τους τραπεζικούς λογαριασμούς των συνεργαζόμενων τραπεζών με την Fabric Art. Η παραγγελία σας θα επεξεργαστεί και θα ολοκληρωθεί με αποστολή, μόλις εμφανιστεί η κατάθεσή σας, συνήθως 1-2 εργάσιμες ημέρες. Αν δεν έχετε πραγματοποιήσει κατάθεση εντός 3 εργάσιμων ημερών η παραγγελία σας θα ακυρώνεται.
*Έκπτωση 2% επί του συνολικού ποσού της παραγγελίας

2. PayPal
Πληρωμή της παραγγελίας σας με το ασφαλές PayPal.
*Επιβάρυνση 4,9% επί του συνολικού ποσού της παραγγελίας

3. Viva Payments
Με τη χρέωση της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας (MasterCard, Visa, American Express, Diners) μέσω της υπηρεσίας Viva Payments.
Η πληρωμή on-line μέσω πιστωτικής κάρτας πραγματοποιείται μέσω του συστήματος ασφαλείας ” Secure Socket Layer ” που εξασφαλίζει την κωδικοποίηση (encrypting) των τραπεζικών σας στοιχείων κατά την μετάδοσή τους στο δίκτυο. Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται στo fabric-art.gr ελέγχονται και αξιολογούνται από το ίδρυμα Πληρωμών Viva Payments. Για όλες τις συναλλαγές σας στον Ιστότοπό μας, είστε ασφαλισμένοι από το ίδρυμα Πληρωμών Viva Payments. Αν το ίδρυμα Πληρωμών Viva Payments εκτιμά πως υπάρχει κίνδυνος και αρνείται να εγγυηθεί την ασφάλεια μιας συναλλαγής, είμαστε σε θέση να αρνηθούμε τη διεκπεραίωση της παραγγελία σας.

4. Αντικαταβολή
Πληρώνεται την παραγγελία σας με την παράδοση.

Σημαντική σημείωση: Η παραγγελία θα παραμένει στο κατάστημα της ACS έως 3 εργάσιμες ημέρες από την άφιξή της. Μετά το διάστημα αυτό και εφόσον ο πελάτης δεν θα έχει ενημερώσει την εταιρεία, θα επιστρέφεται πίσω.
*Επιβάρυνση 2,50€

Τα προϊόντα Fabric Art αποστέλλονται σε όλη την Ελλάδα αλλά και στις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης

Ελλάδα
Μόλις το προϊόν της επιλογής σας αφαιρεθεί από την αποθήκη μας για αποστολή προς εσάς, θα σας αποσταλεί ένα σχετικό e-mail για την ενημέρωση σας. Όλες οι παραδόσεις μας γίνονται μέσω ACS Courier.
Τα έξοδα αποστολής είναι Δωρεάν για αγορές άνω των 40€ και κάτω αυτού του ποσού υπάρχει επιβάρυνση 2€.
Σημείωση: Σε περιοχές δυσπρόσιτες (χαρακτηρισμένες από την συνεργαζόμενη courier), η δωρεάν αποστολή ή η ελάχιστη χρέωση δεν ισχύει και η αποστολή γίνεται μόνο μετά από συνενόηση με τον πελάτη.

Ευρώπη
Οι αποστολές προς Ευρώπη επιβαρύνονται με έξοδα 17€ και η αποστολή γίνεται μέσω ταχυδρομείου ΕΛΤΑ (Hellenic Post Office) ή EMS EXPRESS MAIL (μόνο για Κύπρο).

 

Διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί :
> Σιγουρευτείτε πως δεν έχουν περάσει 14 ημέρες από την ημέρα που παραλάβατε το προϊόν.
>Επιστρέψτε το προϊόν σε άριστη κατάσταση με τις ειδικές σημάνσεις (καρτελάκια) και πολύ καλά συσκευασμένο προς αποφυγή φθοράς κατά την μεταφορά του στην διεύθυνση της εταιρείας.

Προσοχή: Αν παραληφθεί οποιαδήποτε από τις παραπάνω οδηγίες η επιστροφή δεν θα γίνει δεκτή από την εταιρία μας.

Έχετε κάθε δικαίωμα να επιστρέψετε ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής, χωρίς απαραίτητα να πρέπει να διευκρινίσετε τον λόγο, αναλαμβάνοντας τα μεταφορικά έξοδα. Εάν ο λόγος της επιστροφής σας προέρχεται από λάθος της εταιρίας, η Fabric Art δεσμεύεται να αναλάβει τα έξοδα αποστολής. Η επιστροφή σας παραδίδεται σε εμάς μέσα σε 2-3 εργάσιμες μέρες από την ACS Courier. Με οποιαδήποτε άλλη μεταφορική της επιλογής σας δεν φέρουμε καμία ευθύνη για τους χρόνους παραλαβής. Ύστερα από την παραλαβή και την έγκριση της επιστροφής σας η εταιρία θα σας αποστείλει ενημερωτικό mail μέσα σε διάστημα 6-7 ημερών για να σας ενημερώσει για τον τρόπο διευθέτησης του ζητήματος σας.

Για αντικατάσταση των προϊόντων, όπου δεν δύναται να σας προσφέρει η εταιρία, θα πρέπει να επιστρέψετε το προϊόν και να πραγματοποιήσετε μία νέα παραγγελία με τα προϊόντα της προτίμησης σας εκ νέου!

Εάν για εξωτερικούς παράγοντες η Fabric Art αδυνατεί να σας παραδώσει την παραγγελία σας στον προκαθορισμένο χρόνο θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω mail με σκοπό να μας ενημερώσετε για την επιθυμία σας μετά την καθυστέρηση των προϊόντων.

Η Fabric Art δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε κατάσταση δημιουργείται εκτός της δικής της υπαιτιότητας.

Η Fabric Art έχει κάθε δικαίωμα να τροποποιήσει τους παραπάνω όρους αλλά και υποχρέωση να ενημερώνει με τις τελευταίες αλλαγές το παρόν κείμενο.

Close My Cart
Recently Viewed Close
Close

Close
Navigation
Categories